Nagellak

Trind Caring Colors € 10,15

      

-Drops of Jupiter-

Drops of Jupiter is een diepe schemering van metallic blauw met tinten van kobalt, indigo, en saffier glinstering. Doet denken aan een mystieke avondnacht.


 

-Nude Venus-

Dit herfst en winter seizoen is bruin het nieuwe zwart. Alles behalve saai, Nude Venus is een lichtbruine, rijke nude tint, waarmee je helemaal on-trend bent.


 

Maroon Moon

Een absolute klassieker, Maroon Moon is een mooie bordeauxrode kleur, met tinten van kastanjebruin en robijnrood. Passend bij alles, een prachtige kleur voor de herfst en winter.

 

-Cosmic Red-

Natuurlijk kan een klassieke rood niet in de wintercollectie ontbreken. Omarm de vurige rode kleur van Cosmic Red die direct doet denken aan de feestdagen.

 

-Lost Galaxy-

Laat de sterren in je voordeel werken in een galaxy waar sterren de vuurtorens van de hemel zijn. Denkend aan miljoenen vuurvliegjes die dansen in de avondlucht, Lost Galaxy is een unieke zwarte kleur met gouden glitters.

 

-Gold Dust-

Door de elegante mix van gouden glitters zullen je nagels net zoveel stralen als jij zelf. Een feestelijke kleur perfect voor de feestdagen.